POWERED BY

Repere la Raliul Iașului 2020 – Episodul 3. Shakedown Bârnova

De joi, 3 septembrie, până sâmbătă, 5 septembrie, Iașul devine capitala motorsportului românesc. Caravana Campionatului Național de Raliuri Betano ajunge la singura etapă din zona Moldovei în actualul sezon. Este a patra etapă a întrecerii autohtone, una cu suficiente puncte de atracție, în ciuda perioadei pandemice pe care o traversăm. Chiar dacă lipsește Super-Speciala, pasionații pot urmări evoluția echipajelor favorite pe probe, respectând, desigur, măsurile impuse de organizatori și autorități, în special cele de distanțare socială. Iată momentele de neratat la ediția 2020 a Raliului Iașului, prezentate zilnic pe canalele oficiale de comunicare până pe 2 septembrie, în ajunul competiției:

Episodul 3. Shakedown Bârnova

Etapa a patra a Campionatului Național de Raliuri are parte de un foarte necesar warm-up pentru echipaje și mașinile de concurs. Acomodarea cu macadanul ieșean se face vineri, 4 septembrie, în prima parte a zilei, cu prilejul sesiunii oficiale de teste la Bârnova.

Harta Generală
Harta Generală

Începând cu ora 8.30 și până la ora 13.00, participanții vor avea la dispoziție mai multe treceri pe segmentul de drum forestier din comuna ieșeană astfel încât prima probă specială să găsească mașinile și echipajele cât mai pregătite pentru lupta cu secundele. Din păcate, situația provocată de virusul SARS-COV-2 ne împiedică să organizăm așteptatele concursuri prin care să puteți câștiga locul în mașinile de concurs alături de piloți consacrați.