Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home/raliuliasului/public_html/wp-content/plugins/sg-security/vendor/phpgangsta/googleauthenticator/PHPGangsta/GoogleAuthenticator.php on line 112

Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home/raliuliasului/public_html/wp-content/plugins/sg-security/vendor/phpgangsta/googleauthenticator/PHPGangsta/GoogleAuthenticator.php on line 112
Volunteers - Raliul Iașului
POWERED BY
ECOSISTEM

Aplică

CATEGORII ȘI DEPARTAMENTE

Securitate (Safety)

Căutăm voluntari care să asigure securizarea probelor speciale, ocupând posturi bine definite conform planului de securitate al evenimentului. Echipamentul necesar va fi pus la dispoziție: vestă, fluier și stație radio.

Pentru domeniul Securitate (Safety), aplicanții trebuie să aibă vârsta minimă necesară de 18 ani. Candidații interesați se vor înscrie în procesul de selecție, prin transmiterea unui CV la adresa voluntari@raliuliasului.ro (cu titlul „Securitate Nume și prenume”). 

Logistică

Ai o abilitate de organizare remarcabilă și îți place să contribui la succesul unui eveniment? Te invităm să faci parte din echipa noastră de voluntari pentru logistică! Împreună, vom amenaja probele speciale, parcările de service și parcările închise. Mai mult decât atât, vei avea rolul esențial de a asigura aprovizionarea colegilor din teren cu resursele necesare din comandament. Prin implicarea ta, vei contribui la desfășurarea fără probleme a evenimentului și vei câștiga experiență valoroasă în logistică evenimentelor de amploare.

Candidații interesați se vor înscrie în procesul de selecție, prin transmiterea unui CV la adresa voluntari@raliuliasului.ro (cu titlul „Logistică Nume și prenume”)

Protocol

Dacă ai un simț puternic pentru detaliile protocolare și ești în căutarea unei experiențe de voluntariat ce se axează pe eleganță și precizie, această categorie este pentru tine! Cautăm voluntari dornici să fie implicați în implementarea protocoalelor pentru evenimentul nostru. Vei avea ocazia să lucrezi în strânsă colaborare cu reprezentanții importanți să asiguri că totul decurge impecabil din punct de vedere protocolar.

Candidații interesați se vor înscrie în procesul de selecție, prin transmiterea unui CV la adresa voluntari@raliuliasului.ro (cu titlul „Protocol Nume și prenume”)

Recrutare

Info utile

  • Nu vor fi acceptate cererile care nu conțin informații complete despre domeniul de interes, nume, prenume, telefon și email;
  • Candidații sub 18 ani vor avea obligația de a solicita actul privind Acordul Parental;
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează în baza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 și Directiva 95/46/CE