Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home/raliuliasului/public_html/wp-content/plugins/sg-security/vendor/phpgangsta/googleauthenticator/PHPGangsta/GoogleAuthenticator.php on line 112

Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home/raliuliasului/public_html/wp-content/plugins/sg-security/vendor/phpgangsta/googleauthenticator/PHPGangsta/GoogleAuthenticator.php on line 112
Bun venit Resonance - Partener principal - Raliul Iașului
POWERED BY
8C633B00-C4F0-42BC-8AD2-04E2D33DC96E

Bun venit Resonance – Partener principal

RESONANCE DISTRIBUTION SRL IASI

Societatea Comerciala RESONANCE DISTRIBUTION SRL iasi s-a infiintat in 2009 avand ca principala activitate distributia de echipamente electrice.

Alături de partenerii sai, societatea a crescut împreună și furnizeaza în continuare soluții de eficientizare energetică, sisteme tehnologice sigure, consultanță tehnică profesionistă în alegerea echipamentelor electrice, execuția personalizată a tablourilor electrice – toate pentru a pune în operă sisteme electrice de calitate superioară, care să contribuie la un nivel mai ridicat de confort și bunăstare a vieții, impreuna cu o echipa de oameni dedicați și competenți. 

  • Societatea Resonance Distribution SRL desfasoara in prezent, in principal, activitati de distributie si comercializare echipamente electrice atat la sediul social cat si la punctel de lucru pe care le detine in Regiunea Nord-Est, Brasov si Bucuresti: 
  • – Iasi, Str. Rampei nr.9A 
  • – Suceava, str. Cernăuți nr. 114 
  • – Bacău, str. Milcov nr. 3-5 
  • – București, str. Preciziei nr. 3 
  • – Botoșani, Calea Națională nr. 1 
  • – Brașov , str. Zizinului nr. 106A 

– Comuna Miroslava, sat Bratuleni, Judet Iasi, in cadrul Parcului Tehnologic Miroslava 

„Resonance Distribution” SRL Iasi este prezentã pe piata echipamentelor si instalatiilor electrice din anul 2009, activitatea de debut fiind orientatã spre comercializarea si distribuirea de  materiale electrice pentru instalatii industriale si casnice, cablare structuratã si telecomunicatii.

Cursul firesc al dezvoltãrii afacerii a fost acela de a lãrgi portofoliul de produse. Relatia deschisã cu furnizorii , bazatã pe încredere si sprijin reciproc, i-au asigurat firmei premisele pentru a câstiga un segment important de piatã, segment  care s-a extins de la un an la altul, depãsind, ca arie geograficã, granitele judetului Iasi. Astfel, în anul 2009, „Resonance Distribution” si-a deschis un punct de lucru la Suceava. Urmãtoarea destinatie pe harta „Resonance ” a fost  Bacau, punctul de lucru fiind deschis in anul 2010.

In anul 2013 societatea a deschis un punct de lucru la Bucuresti si in anul 2014 un punct de lucru la Botosani, apoi la Brasov.

 Toate punctele de lucru din tara beneficiaza de aceiasi structura organizatorica, de spatii de depozitare similare, de stoc de marfa suficient de mare pentru a asigura materiale si echipamente electrice pentru orice tip de furnituri, de showroomuri de prezentare, de parc auto specializat, de acces tir si curte interioara, spatiu de parcare si nu in ultimul rand de personal specializat care poate satisface orice cereri venite din partea clientilor si colaboratorilor.

In cursul anilor 2010-2012, firma a legat parteneriate noi cu jucatori de renume la nivel mondial: Legrand, Philips, Noark, Schneider,Eaton, Eti, Finder,Hensel, Rittal, Elba,Panasonic,Fluke,Phoenix Contact, Scame, Steinel,Bticino, Schrack.In perioada 2011 – 2013, firma a suferit transformari majore, principalele investii ale companiei fiind facute in resurse umane si logistica.

In anul 2019 RESONANCE DISTRIBUTION a inaugurat o hala industriala de productie a tablourilor electrice – investitie din fonduri proprii de aproximativ 650 000 euro ( teren 5000 mp, hala de 600 mp si echipamente ) in Parcul Industrial Miroslava .

Ulterior s-au concesionat inca 5000 mp pentru alte cladiri , o parcela invecinata.

Astfel prin oamenii bine pregatiti atrasi in companie, Resonance Distribution si-a dezvoltat competentele in domeniul iluminatului si consultantei in lighting, in oferirea de solutii de eficientizare energetica si in productia de tablouri electrice.

Resursa umana este unul din factorii critici de succes in evolutia si stabilitatea companiei, aceasta fiind bine pregatita – se fac permanent cursuri de instruire de specialitate – si stabila, rotatia de personal fiind foarte mica.

Din punct de vedere logistic, firma a investit in crearea de proceduri, in parcul auto, pentru ca toate actiunile interne sa-si atinga obiectivul de eficienta si de satisfactie a clientilor.

Interesant în evolutia companiei este faptul cã, treptat, centrul de greutate al desfacerii de produse tinde sã se plaseze si în alte zone ale tarii, cu un ritm al constructiilor mult mai ridicat. Astfel, la ora actualã „Resonance Distribution” oferã consultantã si livreazã materiale electrice pentru proiecte derulate în Timisoara, Oltenita, Bucuresti, Cluj, Curtea de Arges si chiar Cernavodã.

Din perspectiva financiarã, anul 2021 a marcat „vârful”companiei „Resonance Distribution”,cifra de afaceri urcând la un nivel de 1,3  ori mai mare decât cel înregistrat în anul anterior. Datele preliminare pentru anul 2022 indicã ritmul ascendent al firmei.Meritã subliniat faptul cã profitul obtinut s-a reîntors în firmã pentru sustinerea investitiilor, fãcând posibilã dotarea corespunzãtoare a parcului auto. Pentru acest an, în planul de investitii al „Resonance Distribution” este inclus deschiderea finalizarea celor doua hale industriale pentru productia de tablouri electrice.