POWERED BY
ECOSISTEMUL RIS

Woodscape festival
9-10 septembrie

Despre

un festival aparte

Un festival nou, fresh, autentic, pentru sufletul fiecăruia dintre noi, care ne va aduce împreună, alături de prieteni și familie într-un format special, cu un loc frumos pregătit pentru camping, la marginea pădurii, cu multe bunătăți tradiționale preparate pe loc de producători locali în ceaune uriașe, cu o zonă de ateliere pentru copii, o zonă commercials și scenă pentru program artistic.

16
6
MÂNCARE. RELAXARE. DISTRACȚIE

ÎN NATURĂ

În aer liber

Bucate alese

Când vine vorba de experiențe culinare în mijlocul naturii, ceaunul și focul de tabără sunt elemente esențiale! La Woodscape, ne vom bucura de momente speciale în jurul acestor două elemente magice. O zonă de producători locali și vendori cu bunătăți autentice vor fi ambientate cu aerul ozonat, cu arome îmbietoare de la ceaune uriașe, care vor prevesti un mare festin culinar. Ceaunul este locul unde se întâmplă magia bucătăriei în aer liber. Aici, bucătari autentici, talentați și pasionați pregătesc delicioase mâncăruri tradiționale. De la tocană de porc, berbecuț sau de vită, la ciorbă de fasole sau gulaș, vei avea parte de o experiență culinară de neuitat.

VOIE BUNĂ DE LA MIC LA MARE

PROTEJÂND NATURA

Părinții se vor răsfăța și la zona de bar, cu produse pregătite pentru momentul calendaristic în care ne aflăm. O echipă de barmani puși pe show vor asigura un service memorabil și inedit. Ne amuzăm și ne relaxăm în zona special amenajată pentru copii, cu ateliere și multe alte jocuri și activități, în timp ce părinții se bucură de aerul curat al pădurii, pe sunetul chill al muzicii. În cadrul festivalului, promovăm și importanța protejării mediului înconjurător, reciclării și utilizării resurselor într-un mod sustenabil.

11
5
4
6
9