POWERED BY

Voluntari

Înscriere voluntari

Suntem nerăbdători să te cunoaștem, să fii alături de echipa noastră, să cunoști trasee și probe speciale, să simți adrenalina alături de mașini și piloți!

Dacă vrei să devii voluntar în echipa de organizare a raliului te poți înscrie pe site-ul nostru, https://raliuliasului.ro, secțiunea voluntari, sau trimite un email cu numele și prenumele, telefon, adresa de email și localitatea, la adresa voluntari@raliuliasului.ro, până la data de 28.08.2022.

Pentru a deveni voluntar la Raliul Iașului trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  • să existe disponibilitate pentru activități premergător și în perioada de desfășurare a raliului
  • să fi împlinit deja vârsta de 18 ani
  • să fie entuziaști și harnici

 

În situația în care nu ați primit un e-mail de confirmare: verificați adresa de e-mail și încercați din nou sau transmiteți aceste date pe adresa voluntari@raliuliasului.ro. până la data de 28.08.2022.

* Datele dumneavoastră vor fi prelucrate cu respectarea reglementărilor din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor – RGPD).

RALIUL IAȘULUI LIVE STREAM

VEZI TOATE ETAPELE PE CANALUL OFICIAL FRAS

RALIUL IAȘULUI LIVE STREAM

VEZI TOATE ETAPELE PE CANALUL OFICIAL FRAS

Actualizări importante