Probe speciale - Raliul Iașului

Radio HIT: Care este concurentul surpriză de la RALIUL IAȘULUI 2019?

Incepând de pe 5 septembrie debutează Raliul Iașului ediția 2019, un eveniment transmis în direct joi 5 septembrie și sâmbătă 7 septembrie de Radio Hit care își va muta emisia pe pietonal alături de toți piloții. La ediția din anul acesta s-au înscris 68 de echipaje. Un total de 10 echipaje vor concura pe R5 in etapa de la Iași, Campionatul National Rally 2 va avea 12 echipaje la start, în timp ce 3 echipaje din totalul de 67 sunt din cadrul diviziei istorice.

Invitatul dimineții a fost Claudiu Butucel, director organizatoric la Raliului Iașului

Suntem pe drumul cel bun, cu pregătirele aproape de 90%. De mâine începe pregătirea orașului. Să nu uităm sunt doar șapte raliuri , iar din acestea unul este la Iași și cel mai bun. Am ieșit de fiecare dată pe primul loc al organizare. Ai ocazia să vii să vezi pe viu cum arată un pilot, o mașină de raliu, ce înseamnă foarte mulți cai putere, ce înseamnă o competiție chiar dacă facem puțin deranj.

Surpriza pentru noi pe ultima sută de metri, s-a înscris Marco Tempestini, tatăl lui Simone Tempestini care este multiplu campion național. Avem piloți care se bat pentru titlu, noi pentru că am fost pe locul 1 avem un coeficient de 1,2 și e un pilot care câștigă și power stage și peste 30 de puncte. Este un număr de participanți obișnuiți. Să nu uităm că Titi Aur nu vine de asta spun că sunt unele lipsuri dar este un raliu cu numărul maxim de mașini.

Sposnorul nostru principal s-a retras anul acesta și atunci primăria muncipiului Iași a preluat totul. Anul acesta primăria este sponsorul principal. Este raliul ieșenilor.

Ascultați pe RadioHIT.ro interviul integral:
https://www.radiohit.ro/stiri/care-este-concurentul-surpriza-de-la-raliul-iasului-2019/

Share this post