Ghidul spectatorului

Este o onoare pentru mine să transmit pe aceasta cale tuturor participanților la „Raliul Iașului”, un călduros bine ați venit. Evenimentul din acest an se bucură de un sprijin total din partea autorităților locale, ocazie cu care țin să le mulțumesc încă o dată.

Locul I obținut în anii 2014 – 2018 în clasamentul raliurilor ne obligă să menținem în continuare standardul de organizare. Le mulțumim și pe această cale partenerilor noștri: Hotel International, gazda întregului comandament al raliului, Nescafe Alegria prin XS Cafe Iași, PRO X România, Cârciuma Veche, Ford – ATI Motors Holding Iași, Kolos Group și tuturor celor care fac posibilă desfășurarea competiției. Suntem convinși că și în acest an evenimentul va fi de cinci stele.

Ca și configurație, raliul din acest an păstrează locațiile de referință ale Iașului, doar că specialele Mădârjac și Cioca Boca vor fi parcurse în sens invers și au alte denumiri, Sinești, respectiv Hadâmbu. Sper că toți invitații, fie că sunt arbitrii, oficiali, concurenți, reprezentanți mass-media sau fani să se bucure de această competiție din Capitala Moldovei și să facă din simpla participare un regal automobilistic.

Evenimentul începe efectiv joi, 2 septembrie, cu recunoașterile traseului. Fotografia de grup și prezentarea oficială se vor desfășura în ziua de vineri. Probele speciale ale raliului, care vor însuma în acest an peste 130 de km, precum și apreciata Superspecială de la Râpa Galbenă, se vor desfășura în zilele de sâmbătă și duminică. Festivitatea de premiere de final din ziua de duminică vor încheia, sperăm noi, un eveniment automobilistic de referința în România.

Va doresc succes tuturor și va așteptam cu drag la Raliul Iașului!

Rally Manager, Dan Codreanu


PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE


Raliul Iașului Pro-X: CNR Betano HARTA GENERALĂ
Raliul Iașului Pro-X: CNR Betano HARTA GENERALĂ
Raliul Iașului Pro-X: CNR 2 Betano HARTA GENERALĂ
Raliul Iașului Pro-X: CNR 2 Betano HARTA GENERALĂ
Tags Hărți