Ghidul spectatorului

Este o onoare pentru mine sa transmit pe aceasta cale tuturor participanților la „Raliul Iașului”, un călduros bine ați venit. Evenimentul din acest an se bucura de un sprijin total din partea autorităților locale, ocazie cu care țin sa le mulțumesc încă o dată.

Locul I obținut în anii 2014 – 2018 în clasamentul raliurilor ne obligă să menținem în continuare standardul de organizare. Le mulțumim si pe aceasta cale partenerilor noștri: Hotel International, gazda întregului comandament al raliului, Nescafe Alegria prin XS Cafe Iasi, PRO X Romania, Cârciuma Veche. Suntem convinși ca si in acest an evenimentul va fi de cinci stele.

Ca și configurație, raliul din acest an păstrează probele de referința ale Iașului, pentru ca toți invitații fie că sunt arbitrii, oficiali, concurenți, media sau fani să se bucure de această competiție din Capitala Moldovei și să facă din simpla participare un regal automobilistic.

Evenimentul începe efectiv miercuri, 4 septembrie, cu recunoașterile traseului. Fotografia de grup și prezentarea oficială se vor desfășura în ziua de joi. Probele speciale ale raliului, care vor însuma in acest an aproape 120 de km, precum și apreciata superspecială de la Râpa Galbenă, se vor desfășura in zilele de vineri și sâmbătă. Festivitatea de premiere si afterparty-ul de final din ziua de sâmbătă vor încheia, sperăm noi, un eveniment automobilistic de referința in Romania.

Va doresc succes tuturor si va așteptam cu drag la Raliul Iașului!

Rally Manager, Dan Codreanu


Clase

Automobile eligibile pentru CNRB

CLASEGRUPE
RC2Grupa Rally2Automobile de Grupa Rally2 conform anexei J 2020, art.261.
Grupa Rally2 Kit (VR4K)Automobile echipate cu Kit R4 conform art.260E din anexa J 2020
Grupa NR4 cilindreea de peste 2000cmcAutomobile de Grupa N conform art.254 din anexa J 2020
S2000-Rallye: motor atmosferic 2.0 litriAutomobile Super 2000 (anexa J, art. 254A din anexa J 2013)
Grupa R4 (VR4) (nu este valabilă în Europa)Automobile de Grupa R4 conform art.260 din anexa J 2018

Detalii și informații suplimentare în secțiunea de Informații utile

Tags Hărți
Accessibility