Powered by

Găzduit de

Promovat de

Hotel Internațional, gazdă de top pentru comandamentul Raliului Iașului

Hotel International - partener Raliul Iasului
Hotel International – partener Raliul Iasului

Știm că prima impresie contează și, tocmai din acest motiv, la competiția noastră, am ținut să-i facem pe toți cei care participă să se simtă ca la un concurs de mare ținută. Și, pentru că primul drum pentru sportivi, oficiali sau jurnaliștii acreditați e la comandament, noi am găsit o locație de top, Hotel International!

Amplasat în centrul Iașului, parte a celui mai nou si modern complex urbanistic din Moldova – Palas Iași, Hotelul International Iași a devenit cea mai atractivă destinație de business, leisure și evenimente din capitala Moldovei.

Cu un număr de 169 de camere, din care 8 apartamente, 7 junior suite, 9 camere duble corner cu vedere la Palat, 8 camere duble corner cu vedere la oraș, 135 duble deluxe și 2 camere pentru persoane cu dizabilități, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o gamă largă de servicii pentru relaxare precum SPA: piscină, saună uscată, saună umedă, masaj, duș emoțional și sală de fitness.

Pentru organizarea evenimentelor sociale sau de afaceri, hotelul dispune de 8 săli moderne, dotate cu facilități de ultimă oră, ce pot găzdui între 20 și 500 de persoane.

Clienții veniți pentru afaceri dar și cei ce doresc să se relaxeze în cel mai modern hotel din Iași, au la dispoziție trei restaurante cu specific internațional, tirolez și italian, iar la etajul 11, cu o perspectivă de ansamblu asupra orașului Iași și a parcului Palas puteți petrece momente încântătoare la Sofia Sky Lounge. 

RALIUL IAȘULUI LIVE STREAM

VEZI TOATE ETAPELE PE CANALUL OFICIAL FRAS

Actualizări importante