POWERED BY
68EC9DB1-BC84-4C55-BA2C-16BC3C52C4FD

Facilități pentru echipajele prezente la Raliul Bucovinei

Ultima etapă a ediției 2021 a Campionatului Național de Raliuri Betano va avea loc pe 29 și 30 octombrie în județul Suceava.

După mai mult de 3 decenii de absență din calendarul întrecerilor de profil din România, Raliul Bucovinei revine în prim-plan cu o competiție pe asfalt.

Detalii despre configurația traseului și programul de concurs vom oferi în perioada următoare, însă acum, clubul organizator, XS Motorsport, anunță primele facilități pentru participanți: „Marcăm revenirea Raliului Bucovinei în calendar prin facilități, în premieră, oferite echipajelor care se vor înscrie la competiție. Astfel, pentru toți participanții la etapa găzduită de județul Suceava, taxa pentru înscriere este 0, cu excepția taxei GPS, colectată de Federația Română de Automobilism Sportiv prin intermediul organizatorului. Lucrăm și la alte facilități pentru echipajele înscrise în CNRB, dar, cu siguranță, vom oferi echipajelor înscrise în CNR2B câte o cameră dublă  pentru 3 nopți în zona municipiului Câmpulung Moldovenesc. Toate acestea sunt posibile grație implicării remarcabile a Consiliului Județean Suceava, Primăriilor și Consiliilor Locale din Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru că au înțeles importanța evenimentului care va aduce Bucovina în prim planul întrecerilor automobilistice din România„, a declarat managerul Dan Codreanu.