POWERED BY

Cazare

Amplasat în centrul Iașului, parte a celui mai nou și modern complex urbanistic din Moldova – Palas Iași, Hotelul International Iași a devenit odată cu deschiderea oficială din toamna anului 2013, cea mai atractivă destinație de business, leisure și evenimente din capitala Moldovei.

Cu un număr de 169 de camere, din care 8 apartamente, 7 junior suite, 9 camere duble corner, 143 duble deluxe si 2 camere pentru persoane cu dizabilități, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o gamă largă de servicii pentru relaxare precum SPA, piscină, saună uscată, saună umedă, masaj, dușuri emoționale sau sală de fitness.

Pentru organizarea evenimentelor sociale sau de afaceri, hotelul dispune de 8 săli moderne, dotate cu facilități de ultima oră, ce pot găzdui între 20 și 500 de persoane. O particularitate atractivă este oferită de Sala Belvedere, amplasată la etajul 11 al hotelului, ce oferă o priveliște spectaculoasă asupra întregului complex Palas.

Clienții veniți pentru afaceri dar și cei ce doresc să se relaxeze în cel mai nou și modern hotel din Iași, au la dispoziție două restaurante cu specific internațional și tirolez, un lobby si un whisky bar la parterul hotelului, iar la etajul 11, cu o perspectivă de ansamblu asupra orașului Iași, puteți petrece momente încântătoare la Sky Lounge. Pentru întâlnirile de afaceri private vă puteți bucura de cea mai distinsă și elegantă atmosferă la Executive Lounge.

Pentru orice relații suplimentare Departamentul de vânzări vă stă la dispoziție:

HOTEL INTERNATIONAL
Telefon: 0332 110 070, 0332 110 071, 0332 110 072
Fax: 0332 110 073
Email: sales@hotelinternationaliasi.ro
Website: www.international-hotels.ro

Cu o traditie de peste jumatate de secol, Gradina de Vara este zona centrala de la Bellaria Hotel, dar si locatia-temelie pentru tot complexul de servicii, facilitati si rasfaturi care definesc Bellaria Hotel. Ca si acum plina cu liliac, gradina, care se numea la inceputuri „Zahana”, era o locatie la mare cautare printre ieseni si nu numai. Aici puteai gasi bucate traditionale dintre cele mai bune, precum bors, friptura, dar si vinul casei, care era pastrat in butoaie in beciul amplasat sub terasa.

In 1997, odata cu schimbarea proprietarilor, gradina isi schimba si numele, devenind „Onyx”. La doi ani dupa ce este preluata de actualii proprietari, gradina este reamenajata, pentru confortul si intimitatea oaspetilor, punandu-se in valoare si frumusetea omniprezentului liliac. Tot in 1999 s-a construit si primul restaurant in stil clasic, iar o parte din terasa a fost acoperita. In anul 2006 s-a construit al doilea restaurant, restaurantul „Rustic”, cu specific moldovenesc, iar anul urmator se inaugureaza cel de-al treilea restaurant, „Gourmet”, un elegant salon inspirat de stilul Victorian.

In 2008, Onyx devine Bellaria Hotel, aceasta si datorita deschiderii corpului de hotel, inzestrat cu dotarile si facilitatile importante pentru oaspeti, fara ca aspectele estetice sa fie neglijate: fiecare etaj al corpului de hotel, inclusiv camerele, este decorat in culori diferite, iar opere de arta semnate de artisti de seama ai Iasului personalizeaza fiecare spatiu.

De altfel, arta este omniprezenta in intreaga locatie, pe holuri, dar si in restaurante, si, mai ales in Restaurantul Rustic – unde totul, incepand de la basoreliefuri, pana la vesela, este realizat cu migala si daruire de artisti romani. Si Gradina de Vara are componenta sa artistica, cu mistretul din bronz ce te intampina la intrare, cuptorul aflat in imediata vecinatate, dar si cele 2 grupuri statuare ce marcheaza intrarea in Restaurantul Rustic. Iar in fiecare primavara Gradina de Vara se bucura de vizita unui grup de oaspeti artisti pe care mai rar ai onoarea sa-i gazduiesti: florile de liliac ce invadeaza locul cu frumusetea si parfumul lor. Atunci este Gradina cea mai frumoasa!

Loja Domneasca, cel mai nou restaurant de la Bellaria Hotel, deschis in iunie 2013, se bucura de invecinarea cu Gradina de Vara, iar gratioasele candelabre si insertiile de lemn ce-l decoreaza subliniaza farmecul locatiei.

Sunteti mereu bineveniti!

HOTEL BELLARIA
Sos. Bucium 7, Iasi 700280, Romania
Telefon/fax: +40 (232) 233 870, +40 (332) 440 811
Email:
rezervari@bellaria.ro
office@bellaria.ro
marketing@bellaria.ro
Website: http://www.bellaria.ro/

 

Hotel Astoria ***

Într-un oraș cultural, unde fiecare piatră vorbește despre trecut, Hotelul Astoria se distinge prin culoarea sa, arhitectură și rafinament. Finisajele rafinate și decorațiunile exterioare fac din Hotelul Astoria un hotel modern care vine în întâmpinarea arhitecturii centrului istoric al orașului.

Hotelul Astoria vă oferă ospitalitate în camere single, duble și apartamente, siguranță și intimitate, la tarife rezonabile.

Un obicei frumos, care este un fel de tradiție în hotelul nostru este atenția personală cu care gazda se dedică oaspeților săi. La urma urmei, noi vrem să fim siguri că vă simțiți ca acasă în Astoria Hotel.

HOTEL ASTORIA
str. Lăpuşneanu, nr. 1, Iaşi, România,
Telefon: +40-232-233.888,
Fax: +40-232-244.777,
Email: reservation@hotelastoria.ro
Website: http://www.hotelastoria.ro

 

Motel Bucium ***

Aflat într-o oază de verdeaţă, înconjurat de un cadru natural feeric, liniştit şi relaxant, Motel Bucium se înalţă deasupra oraşului, pe cea mai frumoasã colinã a Iaşului, oferind o vedere panoramică asupra capitalei Moldovei.
Motel Bucium reprezintă alegerea perfectă indiferent de motivul pentru care vă aflaţi în capitala Moldovei: o călătorie în interes de afaceri, un training de firmã, un team building sau o întâlnire cu foştii colegi de facultate. Dacă doriţi să plănuiţi o evadare departe de tumultul citadin, o cinã relaxantã între prieteni, sau un eveniment memorabil din viaţa dumneavoastră, Motel Bucium vă întâmpină de fiecare dată cu servicii de calitate. Vă mulţumim că vizitaţi site-ul nostru şi vă aşteptăm să ne treceţi pragul.

MOTEL BUCIUM
Telefon: 0232 260 727 sau 0731 025 790
Email: motelbucium@yahoo.com
Adresa: Iaşi, Cod postal: 707037 Şoseaua Iaşi – Vaslui Km. 12
Website: http://motelbucium.ro

 

Hotel Ceramica **

Poziţionat intr-o zonă foarte importantă a Iaşului, la câţiva metri de marele Centru Comercial Iulius Mall, la 7 minute de cel mai mare Mall din Moldova – Palas Iaşi, la doar 10 minute de centrul civic al oraşului şi de alte puncte de interes, intr-o zonă cu cea mai mare densitate de restaurante, terase, pizzerii, baruri şi cafenele, cluburi, puburi din Iaşi.

Hotel Ceramica se adresează tuturor celor care vizitează “frumosul târg” atât în scop de afaceri cât şi turistic.

Hotelul este situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 103 A, în imediata apropiere a Campusului Universitar cu acelaşi nume şi a Universitaţii Tehnice Gh. Asachi, locul cel mai cunoscut, mai emblematic şi mai mediatizat al oraşului. Foarte aproape de staţiile mijloacelor de transport in comun (tramvai, microbuz, autobuz), accesul fiind este extrem de facil din orice punct al oraşului.

Hotel Ceramica vă pune la dispoziţie cazare la preţuri accesibile în camere duble, duble în regim single sau apartamente.

In mod permanent şi gratuit, recepţia hotelului asigură toate informaţiile de interes general şi turistic, solicitate de clienţi şi asigură păstrarea bagajelor şi a altor valori.

HOTEL CERAMICA
Telefon: +40-232 271427
Fax: +40-332 111001
Telefon Mobil: +40-745 833 949
Email: office@hotelceramicaiasi.ro
Adresa: Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 103 A
Website: http://www.hotelceramicaiasi.ro

Pensiunea la Palia ****

Pensiunea La Palia ****
Pensiunea La Palia va pune la dispozitie 11 camere din care 9 double si un apartament cu 2 camere cu toate dotarile unei pensiuni de 4 stele:

* aer conditionat
* televizor
* conexiune internet
* incalzire
* cabina de dus
* minibar
* acces la sauna

Micul dejun este inclus in tariful de cazare.
Pentru rezervarile facute in avans pe mai mult de trei zile se ofera o reducere de 10%.

PENSIUNEA LA PALIA
Email: apalia@yahoo.com
Adresa: sos. Bucium, Nr 51, Iasi
Telefon: 0332.440.235, 0757.291.180, 0757.788.448, 0721.363.669
Fax: 0332 440 236
Website:

Pensiunea la Belleville ****

Pensiunea Belleville ****
Pensiunea Belleville din Iasi pune la dispozitia turistilor 20 camere spatioase, mobilate modern si cu mult bun gust si dotate cu toate facilitatile necesare pentru o sedere cat mai relaxanta.

Inconjurat de unele dintre obiectivele turistice majore precum Catedrala Mitropolitana, Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi si la numai o aruncatura de bat de Iulius Mall, cel mai mare centrul comercial din Iasi, pensiunea Belleville isi intampina oaspetii intr-o atmosfera moderna si ospitaliera.

Vizitati pensiunea Bellevile din Iasi si convingeti-va de preturi la cazare exceptionale asociate cu servicii de cea mai inalta calitate.

PENSIUNEA BELLEVILLE
Adresa: Str.Ciurchi, Nr.21, Iasi, Cod 700313
Telefoane: 0332.141.503, 0743.222.242
Email: office@hotelbelleville.ro, rezervari@hotelbelleville.ro
Website: http://www.hotelbelleville.ro

RALIUL IAȘULUI LIVE STREAM

VEZI TOATE ETAPELE PE CANALUL OFICIAL FRAS

RALIUL IAȘULUI LIVE STREAM

VEZI TOATE ETAPELE PE CANALUL OFICIAL FRAS

Actualizări importante