POWERED BY

ATI Motors Holding și-a început activitatea în Iași odată cu deschiderea showroomului 3S Ford, în luna mai 2011

De la începutul activității și până acum, ATI Motors Holding a primit de două ori premiul Chairman Award – decernat în 2012 & 2015. Acest premiu certifică faptul că am obținut cele mai bune rezultate în activitățile de vânzări / marketing / service din rețeaua Ford România.

ATI Motors Holding oferă o gamă largă de servicii clienților săi:

  • Vânzări de mașini noi – Oferim spre vânzare cea mai completă gamă de mașini necesare unei afaceri dar și servicii de cea mai bună calitate. Clienții noștri pot achiziționa mașini din toate clasele – de la clasa mini până la autovehicule utilitare dar și autoturisme din clasa premium. Avem cea mai mare rată de fidelizare din piața auto ieșeană, lucru care demonstrează încă odată grija pe care o manifestăm față de clienții noștri.
  • Vânzări auto rulate – autovehiculele rulate sunt verificate și au o garanție de 6 luni de la data achiziționării, aceasta fiind o dovadă în plus a transparenței pe care o arătăm clienților. Indiferent de numărul kilometrilor de la bord, clientul poate fi sigur că mașina achiziționată este verificată și în stare bună de funcționare.
  • Serviciul de buy-back – în momentul în care doriți să achiziționați o mașină nouă sau una rulată din portofoliul mărcilor pe care le reprezentăm, noi vă putem cumpăra mașina pe care o dețineți în acel moment, după o evaluare preliminară făcută într-unul din service-urile noastre. Oferind transparență totală puteți înțelege exact cum este calculat prețul de achiziție pe care noi vi-l oferim.
  • Service autorizat de importator, ce înglobează atelierele de mecanică, electrică, tinichigerie și vopsitorie – mentenanța mașinilor dar și orice defecțiune semnalată în perioada de garanție sau post-garanție poate fi efectuată/reparată în service-ul nostru.
  • Centru de daune – pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri am deschis centrul de daune și am făcut parteneriate cu mai mulți asiguratori. Astfel, clienții nu mai sunt nevoiți să facă mai multe drumuri. Pot rezolva cu un singur drum toate procedurile: deschiderea dosarului, programarea la service și efectuarea reparației iar decontarea se face direct între service și asigurator.
  • Broker de asigurări – MIB – Mega Asigurări intermediază toate tipurile de asigurări existente pe piața asigurărilor din România necesare clienților noștri. În funcție de nevoile și exigențele dumneavoastră, Millenium Insurance Broker vă poate oferi și servicii complexe de management al riscului, având drept scop final optimizarea pachetului de asigurări, respectiv obținerea condițiilor de asigurare cele mai avantajoase, la cel mai bun preț.
  • Rent a car – serviciul de închirieri auto a pornit ca o facilitate oferită clienților noștri la un preț preferențial pentru momentele în care au nevoie de un alt autoturism din diverse motive. A fost extins ulterior ca serviciu independent, iar acum putem oferi oricărei persoane sau agent economic autoturisme și vehicule utilitare spre închiriere, având cea mai nouă și mai completă gamă de mașini din piața firmelor de rent a car.