Repere la Raliul Iașului 2020 – Episodul 7. Premiere în fața Primăriei

De joi, 3 septembrie, până sâmbătă, 5 septembrie, Iașul devine capitala motorsportului românesc. Caravana Campionatului Național de Raliuri Betano ajunge la singura etapă din zona Moldovei în actualul sezon. Este a patra etapă a întrecerii autohtone, una cu suficiente puncte de atracție, în ciuda perioadei pandemice pe care o traversăm. Chiar dacă lipsește Super-Speciala, pasionații pot urmări evoluția echipajelor favorite pe probe, respectând, desigur, măsurile impuse de organizatori și autorități, în special cele de distanțare socială. Iată momentele de neratat la ediția 2020 a Raliului Iașului, prezentate zilnic pe canalele oficiale de comunicare până pe 2 septembrie, în ajunul competiției:

Episodul 7. Premiere în fața Primăriei

Raliul Iașului se încheie sâmbătă, 5 septembrie, cu festivități în centrul orașului. Prima dintre ele este Sosirea Festivă. Evenimentul va avea loc în jurul orei 17.30, prilej cu care primele trei echipaje cu timpii cei mai buni vor urca pe rampă și vor primi laurii. Nu mai devreme de ora 19.00, tot în fața Primăriei Municipiului Iași, este programată marea festivitate de premiere, când cele mai bune echipaje pe fiecare clasă, juniorii, debutanții și echipele vor primi trofeele unice în țară.  

Raliul Iașului se întinde pe durata a 2 zile de competiție și pe lungimea a 116,70 km de probă specială. Organizatorii promit să fie și în acest an dificil o gazdă bună pentru sportivi, oficiali și ceilalți oaspeți angrenați în desfășurarea etapei a patra din Campionatul Național de Raliuri Betano. 

#raliuliasului2020 #raliuliasului #iasi #visitiasi #visitromania

Share this post

Accessibility